Skip links

100 000 устройства имат достъп до безкабелна телевизия от А1

Услугата за безкабелна телевизия се ползва чрез приложението Xplore TV
(снимка: А1 България)

Безкабелната телевизия на А1 вече работи на над 100 000 устройства, съобщиха от телекома. Приложението Xplore TV за смарт телевизор става все по-популярно – потребителите могат да го ползват на широк набор от устройства и операционни системи, за да гледат интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страна и без значение кой е доставчикът на интернет на услугата.

С помощта на приложението Xplore TV за смарт телевизор А1 предоставя на абонатите си нов начин за гледане на телевизия, без кабели, допълнителни устройства и второ дистанционно. Смарт телевизорите могат да използват както Wi-Fi, така и стандартна интернет свързаност през кабел, а приложението замества досегашните приемници, с които се предлага услугата.

Потребителите на приложението могат да спират на пауза, да превъртат напред и назад и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация. Xplore TV за смарт телевизор предлага и разширени възможности за търсене на конкретно съдържание, създаване на списък с любими предавания и препоръки на база зрителските навици.

През месец май абонатите на безкабелна телевизия на А1 са гледали най-често новини и разнообразни риалити формати, като сред предпочитанията им се открояват също и хитови филми, сериали и мачове от Шампионската лига, уточниха от А1.

Приложението за смарт телевизори е съвместимо с 95% от актуалните модели смарт телевизори на пазара. Сред тях са модели на Samsung с версия на операционната система Tizen 4 или по-висока, LG с Web OS от версия 4, Hisense с Vidaa 4 или по-нова, както и с телевизорите и мултимедийните устройства с операционна система Android TV 9 или по-висока, вкл. модели на марки като Philips, Sony, Sharp, TCL, Vestel, HiSense, Panasonic, JVC, Toshiba, Xiaomi, Huawei и др.

Безкабелната телевизия се предлага с тарифни планове и оферти за пакети до над 200 канала, на цени, започващи от 9,99 лева на месец. Настоящи клиенти на телекома могат да добавят смарт телевизор и като допълнителен приемник към съществуваща услуга, като дори не е необходимо да посещават магазин. Това също може да се направи изцяло онлайн през приложението Моят А1.

source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало