Серията Galaxy S23 ще се предлага с произведен от Samsung процесор Snapdragon 8 Gen 2

Сподели във:
Galaxy S23 Серията Galaxy S23 ще се предлага с произведен от Samsung процесор Snapdragon 8 Gen 2 - Дигитална агенция Exsen
Galaxy S23
Galaxy S23 Серията Galaxy S23 ще се предлага с произведен от Samsung процесор Snapdragon 8 Gen 2 - Дигитална агенция Exsen
Galaxy S23

Новият доклад още веднъж потвърждава, че серията Samsung Galaxy S23 (S23, S23 Plus, S23 Ultra) ще се предлага с персонализиран процесор Snapdragon 8 Gen 2, работещ на по-високи скорости.

Процесорът Snapdragon 8 Gen 2, който ще се използва в смартфоните от серията Galaxy S23, ще се нарича „Мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy“ и ще работи на до 3,36 GHz вместо на 3,2 GHz. Останалите функции на този персонализиран Snapdragon 8 Gen 2 ще бъдат до голяма степен същите като обикновената версия; Основни ядра, работещи до 3,36 GHz, четири производителни ядра, работещи до 2,8 GHz, и три ефективни ядра, работещи до 2 GHz.

Твърди се, че процесорът, който преминава през 4nm производствен процес, е производство на Samsung, а не на TSMC. Въпреки това брандирането на Samsung „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy“ може да бъде изключително за събитието Unpacked; Не се знае дали ще се използва широко.

Samsung все още не е описал подробно техническите спецификации на серията Galaxy S23, но течовете досега показват, че имаме много малко да научим за серията S23.

Заявете оферта безплатно сега!