Netflix пусна трейлър на новия си документален филм за Pornhub

Сподели във:

Netflix пусна трейлър на новия си документален филм за Pornhub - Дигитална агенция Exsen Netflix пусна трейлър на новия си документален филм за Pornhub - Дигитална агенция ExsenСтрийминг гигантът Netflix пусна трейлър на новия си документален филм за Pornhub. Лентата е озаглавена Money Shot и включва интервюта с порно изпълнители, активисти и бивши служители на популярния сайт за възрастни, който е и един от най-големите конкуренти на Netflix по отношение на зрителското внимание.

Трейлърът обещава, че Money Shot ще покаже много от скандалите и успехите, които порно колосът преживява през почти 16-те си години съществуване. Филмът ще постави на дневен ред сериозни въпроси като предполагаема сексуална експлоатация и обвинения, че Pornhub е хоствал порнография без съгласие.

Припомняме, че през 2020 г. собственикът на Pornhub MindGeek е изправен пред съдебен процес заради предполагаемо монетизиране на детско порно. През същата година сайтът премахна всички качвания от непроверени потребители.

Документалният филм на Netflix изглежда ще надхвърли Pornhub и ще изследва други аспекти на секс индустрията. Трейлърът, например, засяга факта, че много секс работници и порно изпълнители са загубили акаунтите си в социалните медийни платформи. Междувременно един от интервюираните предполага, че критиците не атакуват само порнографията, а и самата идея за себеизразяване.

Money Shot ще бъде наличен за гледане в Netflix от 15 март.

 

Заявете оферта безплатно сега!