Skip links

Анонс на The Gun is Good

Northwood Gameworks анонсираха през седмицата The Gun is Good, тяхната първа игра. Видеото придружаващо анонса ни представя нещо наистина забавно и наситено с динамичен екшън, какъвто може да е един роуглайт шутър с вертикална перспектива. Играта ще ви изправи срещу огромни пълчища от хиляди врагове, които вие трябва да елиминирате бързо и възможно най-ефективно.

The Gun is Good ви вкарва в средата на мистериозно измерение, познато единствено като Астрала. Пространството е процедурно генерирано, което означава, че всяко повторно минаване на ниво ще е различно от предишното. Всеки път ще може да използвате и различни оръжия, които ще модернизирате по свой вкус и предпочитание. Освен това, разработчиците обещават, че възможните вариации за модикация на различните оръжия са безкрайно много. Намерите ли пък някои от специалните руни ще може да напомпате допълнително арсенала си, да се заредите с амуниции и да направите персонажа си още по-силен. И всичко това само с една цел – да се приберете в безопасност у дома.

„Куршумен рай срещу куршумен ад, човек срещу орди от демони. Плячкосвайте могъщи оръжия, за да унищожавате враговете си с хиляди и използвайте силата на руните, за да станете дори още по-силен. Затворен в безкрайно астрално пространство, изпълнено с безчетни орди от.. „, гласи анонса на играта в Steam. The Gun is Good все още няма точна дата на излизане.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало