Skip links

Avatar: Frontiers of Pandora излиза още тази година

Ubisoft проведоха ежегодното си представяне на бъдещите си заглавия Forward 2023. Една от неочакваните новини, дошли от събитието е, че Avatar: Frontiers of Pandora излиза още тази година. Играта ще направи премиерата си за Windows (чрез Ubisoft Connect) PS5, Xbox Series X|S и за Amazon Luna на седми декември.

Разработвана от Massive Entertainment, компанията на Джеймс Камерън Lightsroom Entertainment и Disney, Avatar: Frontiers of Pandora ви поставя в ролята на На’ви, който се събужда на Пандора години, след като е би отвлечен като дете и отгледан от човешката военна корпорация RDA. „А сега, чужденец в родната си страна, вие трябва да се борите със завръщането на RDA и заплахата, която те представляват за Пандора, докато се опитвате да запазите наследството си и да научите какво е да си На’ви“, гласи част от анонса към играта.

Видеото представя и геймплей моменти, от които става ясно, че перспективата на камерата ще е от първо лице, а света на Пандора – изключително разнообразен и цветен. Avatar: Frontiers of Pandora ще ви предложи възможността за пълна персонализация на персонажа ви с тип на тялото, глас и цвят на тялото.

По отношение на оръжията ще получите достъп, както до човешки оръжия, така и до характерни за племето. Ще може също така да създавате свои собствени оръжия, ако имате достъп до нужните ресурси. Колкото повече отстъпват RDA, толкова повече територия и природа ще се самолекува.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало