Skip links

Brave 1.52.117

Brave Web Browser е безопасен уеб браузър, който блокира реклами на трети страни безплатно.

Brave е бърз, безопасен и поверителен браузър, който Ви предпазва от проследяване от реклами, злонамерен софтуер и изскачащи прозорци.

Бърз и сигурен уеб браузър

Без външни плъгини и настройки! Brave уеб браузър е най-сигурният и най-бързият уеб браузър. Насладете се на сърфиране без изскачащи прозорци (pop up blocker), злонамерен софтуер и др. Brave скъсява времето за зареждане на страници, подобрява производителността и предпазва от реклами, заразени със злонамерен софтуер. Brave увеличава скоростта от 2 до 4 пъти, като пести мобилните данните и батерията.

Уеб браузър с AdBlock

Brave Web Browser има вграден AdBlocker (pop up blocker). Безплатният рекламен блокер на Brave Ви предпазва от реклами, които Ви проследяват, докато сърфирате в мрежата.

Автоматична поверителност – AdBlock защита

Brave Web Browser Ви защитава с най-добрите функции за сигурност и поверителност, като HTTPS Everywhere (криптиран трафик на данни), блокиране на скриптове, блокиране на бисквитки на трети страни и частни раздели.

Промени в Brave 1.52.117

Официална страница
Изтегли: Brave 1.52.117 за Windows 32-bit (99.6 MB)
Изтегли: Brave 1.52.117 за Windows 64-bit (105 MB)
Изтегли: Brave 1.52.117 за Linux
Изтегли: Brave 1.52.117 за macOS (214 MB)

Изтегли: Brave за Android
Изтегли: Brave за iOS

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало