Skip links
Bridge 2 Technologies улеснява компаниите да намират различни доставчици

Bridge 2 Technologies улеснява компаниите да намират различни доставчици

Bridge 2 Technologies

започна с идеята, че трябва да е по-лесно за компаниите да намерят разнообразен набор от доставчици. Компанията е създадена преди три години с идеята да обедини тези две групи в двупосочен пазар.

Днес компанията обяви официалното стартиране на пазара на доставчици на Bridge 2 Technologies с около 500 корпорации и 3000 доставчици на платформа, базирана на AI. Беше в бета версия от няколко години.

Основателят и главен изпълнителен директор Ерик Кели казва, че работи за обединяването на хората от години, но на конференция за разнообразието преди няколко години той се влюби в идеята за създаване на дигитална платформа, където корпорациите могат да намерят подбран набор от различни доставчици.

Това наистина е свързано с работа в мрежа и комуникации. „Ако Slack и LinkedIn имаха бебе, ето как щеше да изглежда“, каза Кели пред TechCrunch, но платформата беше създадена с фокус върху намирането на различни доставчици. „Това наистина бяха усилията за развитие на големите корпорации, различните компании, лидерите в тази индустрия, които казаха кои са нещата, които трябва да направим, за да свържем всички заедно“, каза той.

Кели каза, че идеята за платформата се е родила на еднодневна конференция в Ню Йорк преди няколко години, която събра корпоративни лидери и лидери от различни компании. Мина толкова добре, че искаха начин да запазят връзките между тези групи.

„Докато говорихме за това, [участниците] казаха, че нямаме начин да се свържем по смислен начин, за да намерим корпорациите, които са готови да мащабират, намирайки таланта. И така вдигнах ръка и казах: „Добре, момчета, ще създам платформа, ако ми помогнете да изградя екосистемата.“ И така започна“, спомня си Кели.

Въпреки че много компании, като държавни изпълнители, имат мандат да работят с разнообразна група доставчици, често е предизвикателство да ги намерите и проверите. Ето защо беше поставена цел платформата да бъде високо подбрана, така че корпорациите, които търсят доставчици, да работят с набор от компании, които са преминали някакъв вид сертифициране за разнообразие от гледна точка на доставчика и могат да се справят с нуждите на голяма корпорация .

„Ето защо е само с покана. Така че, когато отидат на платформата, те знаят, че тази компания вече е курирана или от тях, или от някой от големите сертифициращи органи, с които вече са правили бизнес“, каза Кели.

Първоначално планът беше да стартира само с 250 доставчици, но те всъщност стартират днес с повече от 3000. Кели каза, че са възприели много умишлен подход към изграждането на платформата, без да вземат никакъв рисков капитал, така че да могат да отделят време и да я направят точно преди стартирането.

AI в задната част помага да се достави правилното съдържание на правилния човек или компания, като същевременно превежда и се грижи за други задачи, които могат да направят платформата по-лесна за използване.

Въпреки че платформата е предназначена да помогне на компаниите да намерят различни доставчици, алтруистична цел със сигурност, тя все още е начинание с печалба, казва Кели. Като такива, както доставчиците, така и корпорациите плащат за привилегията да бъдат на платформата, стимулирайки приходите и от двете страни на къщата. Цената все още се уточнява.

source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало