Skip links

Buttercup 2.20.3

Buttercup е мениджър на пароли, който ще ви помогне да записвате, съхранявате и управлявате вашите пароли.

Buttercup използва много силно криптиране на вашите данни и всички те са защитени с една единствена парола. Така няма да ви се налага да помните или записвате паролите си за всеки един сайт на хартиени листа и ще можете да използвате много сложни пароли без да се налага да ги помните.

С Buttercup можете да съхранявате безопасно архива с паролите си на облачни услуги като DropBox, OwnCloud и други без да се притеснявате, че ще го изгубите или някой ще го отвори защото той е криптиран и може да се отвори само с основната парола.

Buttercup може също да ви генерира сложни пароли са всяка една услуга, която ползвате. А също така и да подреждате паролите по категории, като социални мрежи, банкови акаунти, игри, имейли, акаунти и всичко което пожелаете.

Buttercup е безплатен с отворен код и има версии за Windows, Mac и Linux, а също така разширения за различните браузъри, както и мобилни приложения. Лиценз: Безплатен (Open Sorce).

Промени в Buttercup 2.20.3:

We’ve updated the build system to a new, but transitory configuration that will allow the desktop application to support newer module formats (including Buttercup modules with important bug fixes) whilst still supporting Electron’s limitations (no ESM). As such several libraries have been upgraded that were previously off limits due to these limitations.

Официална страница
Изтегли: Buttercup 2.20.3 за Windows (64.5 MB)
Изтегли: Buttercup 2.20.3 за Windows Portable (64.2 MB)
Изтегли: Buttercup 2.20.3 за Linux (99.2 MB)
Изтегли: Buttercup 2.20.3 за MacOS (97.8 MB)

Изтегли: Buttercup за Android
Изтегли: Buttercup за iOS

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало