Skip links

DAEMON Tools Lite 11.2.0.2080

DAEMON Tools е емулатор на CD и DVD устройство. С него можете да създадете виртуално устройство, и на него да пускате копия на дискове, без самите дискове да бъдат във вашия CD/DVD ROM (и даже без въобще да имате такова устройство).

DAEMON Tools е програма за създаване на виртуални оптични устройства и емулиране на image файлове в тях. Поддържат се почти всички защити: SafeDisc, Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce, Protect CD и др.

Програмата поддържа следните формати: cue/bin, iso, ccd (CloneCD), bwt (Blindwrite), mds (Media Descriptor File), cdi (Discjuggler), nrg (Nero), pdi (Instant CD/DVD), b5t (BlindWrite 5).

С помощта на DAEMON Tools Lite всеки потребител може да създаде виртуални оптични устройства на своя компютър като CD/DVD/Blu-Ray, както и да зарежда файлове в тях, които са във вид на образи или по-известните им наименования – имиджи.

Програмата поддържа голям брой имидж формáти като BIN, CUE, CCD, ISO, MDS, MDF и други. За съжаление файлове, които са създадени с Ultra ISO, Magic ISO и Power ISO не могат да бъдат отворени с DAEMON Tools Lite и потребителите ще трябва да се обърнат към еквивалентен продукт или към ултра версията DAEMON Tools Ultra. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Daemon Tools можете да научите от нашата статия Daemon Tools – инсталация, конфигурация и работа.

Промени в DAEMON Tools Lite 11.2.0.2080:

What’s new:

Bugs fixed:

  • Numerous fixes and performance improvements

Официална страница
Изтегли: DAEMON Tools Lite 11.2.0.2080 (46.8 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало