Skip links

Debut Video Capture Software 9.23

Debut Video Capture Software е софтуер за заснемане на видео от това, което се случва на екрана на вашия компютър. Приложението може да снима от няколко различни източника, но може да го използвате и за други неща. Позволява ви се да записвате от екрана си, все едно записвате от уеб камера. Когато започнете записа, приложението отива в system tray и не пречи на работата ви. Може да изберете определена част от екрана си, в която искате да снимате. В горната част на екрана има серия от икони, които позволяват да се сменя между различните типове устройства за запис. Може да записвате от екрана, от уеб камера, от видео записващо устройство (USB, firewire) и дори може да определите точно време, кога искате да записвате нещо.

Записването през уеб камера е наистина добро. При този режим може да настроите изходното качество, кодека и други. Debut записва и звук във всичките си режими. Възможно е добавяне на водни знаци и текстови надписи към всеки запис.

Debut Video Capture Software поддържа за източници TV тунери, уеб камери и десктопа. Програмата може да записва в следните изходни формати: AVI, WMV, ASF, MPG, 3GP, MP4, MOV, FLV. Поддръжката на първите три формата е вградена, докато за останалите е нужно да се инсталира допълнително поддръжка. Поддържа се и запис на звук, както и задаване на потребителски клавишни комбинации. Програмата може да прави едновременно огледален запис в указана папка и/или автоматично да качва записа на указан FTP сървър. Интерфейсът е опростен и удобен. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Debut Video Capture Software 9.23 (3.25 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало