Skip links

Джордан Питърсън иска Илон Мъск и Марк Зукърбърг да се бият голи

Потенциалната битка между Илон Мъск и Марк Зукърбърг разбуни социалните мрежи, но един човек е особено заинтересован от нея.

Професорът по психология Джордан Питърсън написа няколко съобщения в Туитър за обявения мач в клетка между двамата технологични милиардери.

Той дори предлага мачът да стане леко… еротичен.

На 22 юни канадецът препубликува новинарска статия за двубоя, в която пита: „Голи или облечени?“

Пет часа по-късно вдъхновението удари отново и Питърсън се върна към темата, за да каже: „И определено трябва да има масло“.

Появиха се съобщения, че битка между двамата може да се състои, след като Мъск, основател на Tesla и собственик на Twitter, повдигна идеята в отговор на Зукърбърг, който планира да пусне конкурентна услуга.

Основателят на Facebook Зукърбърг, който по данни на Bloomberg е десетият най-богат човек в света, след това публикува скрийншот на коментара на Мъск в Instagram.

Надписът гласеше: „Изпрати ми местоположение.“

В по-късните си туитове Мъск заяви: „Ако това е наистина, ще го направя.

Той също така предложи октагона на UFC в Лас Вегас като потенциално място на провеждане и се пошегува, че типичната му тренировка е да хвърля децата си във въздуха. Той даде подробности и за предпочитаната си бойна техника: лягане върху хора в маневра, която нарича „Моржът“.

За Зукърбърг това означава, че любовта му към ММА може бързо да се превърне в нещо по-сериозно.

Главният изпълнителен директор на Meta за първи път открива този спорт през 2020 г. и бързо става негов фен, като изучава няколко бойни изкуства, включително бразилско жиу-жицу.

Отделно от това президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че двамата са „абсолютно смъртно сериозни“.

Като в интервю за TMZ от 22 юни добави, че „вероятно е прекарал час и половина по телефона“ с милиардерите.

И двамата казаха: „Да, ще го направим“. И двамата искат да го направят“, Марк Зукърбърг ми се обади пръв и каза: „Илон сериозен ли е?“. А аз отговорих: „Не знам, нека го попитам“. Попитах го и той каза: „Да, напълно сериозен съм“.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало