Skip links

EaseUS Todo Backup Free 2023 Build 20230608

Програмата EASEUS Todo Backup разполага с вграден помощник, който стъпка по стъпка ви води при създаването на резервно копие на системния диск, предназначено за бързо възстановяване на компютърната система и всякакви данни от други области на диска при възникване на повреди, сериозни вирусни атаки, нестабилна работа на програмното осигуряване и други.

Чрез EASEUS Todo Backup е възможно създаването на зареждащ възстановителен диск, благодарение на който системата може да бъде възстановена за броени секунди чрез няколко клика на компютърната мишка.

Записаният чрез EASEUS Todo Backup образ на операционната система може да бъде разкомпресиран върху друг диск.

EASEUS Todo Backup разполага и с инструменти за клониране и резервно копиране на цели дискове, както и с възможност за създаване на специален авариен диск, базиран на Linux.

Интерфейсът на програмата е интуитивен и много лесен за използване. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в EaseUS Todo Backup Free 2022 Build 20230608:

New features

    • Support the backup and restoration of Chrome information (includes: history, bookmarks, automatically recorded passwords, plug-ins, cookies)
    • Support the restoration and backup of game archives

List of features improved

Официална страница
Изтегли: EaseUS Todo Backup Free 2022 Build 20230608 (1.32 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало