Skip links

Evernote 10.58.5.4156

Evernote е най-актуалното мобилно приложение в момента за запис на бележки, съставяне на списъци със задачи и активиране на уведомления за събития. Ето защо едва ли е случайно, че то заема водеща позиция в предложенията на анализаторите за най-добър избор за софтуер за производителност при смартфоните.

По същество, приложението е една „тетрадка в облака“, в която можете да си записвате всичко, а тя ви помага да организирате работата си на базата на тези бележки.

EverNote е безплатен цялостен органайзер. Представлява приложение за интуитивно управление на вашите записки, бази данни и т.н.

Представлява общ дом за лесно разполагане и съхраняване на всякакви видове записки, моментни бележки (специализиран е в работа с моментни бележки, понеже ви позволява лесно и бързо да ги запишете на определено място) и др. съдържание.

Една просто уникална функция на този безплатен продукт е възможността да съхранявате ръкописни записки, които обаче подлежат и на претърсване посредством търсачката на програмата благодарение на иновативната система за разпознаване на почерк.

В EverNote можете компактно да съхранявате своите извадки от уеб страници, документи, e-mail-и, пароли, телефонни номера и съобщения, спонтанни идеи, драсканици, снимки и др. Позволява вмъкване на форматирани текстове (с графики, таблици и т.н.) от всякъде (чрез копиране или drag & drop), които могат да бъдат браузвани и претърсвани в рамките на органайзера както са в оригиналния си вид.

EverNote предлага разпределяне на съдържанието в интелигентни категории с идентификационни иконки.

Официална страница
Изтегли: Evernote 10.58.5.4156 за Windows (280 MB)

Изтегли: Evernote за iPhone
Изтегли: Evernote за Android

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало