Skip links

FanControl V159

FanControl е адаптивна помощна програма за управление на вентилаторите на видео картата и процесора. С FanControl ще можете да контролирате почти всеки аспект на вентилаторите на вашата машина.

Програмата не се нуждае от инсталиране и е под отворен код.

С FanControl ще можете да контролирате почти всеки аспект на вентилаторите на вашата машина. Този процес се осъществява чрез лесен за конфигуриране и използване интерфейс, който предлага приятно разнообразие от функции, които ще ви помогнат да поддържате вентилаторите на графичната карта и процесора на вашата машина да работят с оптимални скорости, като същевременно ви предоставят актуални подробности за тяхната производителност.

FanControl е изключително полезна за всеки, който иска да има по-голям контрол върху скоростта на вентилатора дори чрез множество профили, позволяващ бърза употреба в зависимост от конкретната ситуация. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в FanControl V159:

  • Fixed a bug in V158 where sensors would be duplicated

Официална страница
Изтегли: FanControl V159 (5.28 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало