Skip links

FileZilla Server 1.7.2

FileZilla Server е програма, с която можете да превърнете Вашия персонален компютър лесно и бързо в свой собствен сървър. Основните достойнства на програмата са лесното боравене с нея и това, че е под GPL лиценз (Open Source).

FileZilla Server е безплатен и изключително надежден FTP сървър. Снабдява Ви с всички необходими опции, които търсите. Програмата е лесна за употреба със съвсем опростен и удобен интерфейс. Освен стандартния FTP достъп, програмата поддържа и FTP през SSL/TLS. Заедно с това можете да задавате ограничения на скоростта, компресиране и криптиране на предаваните данни и други.

FileZilla Server работи минимизиран като системна иконка и изкача при активност. Разполагате с пълнофункционално администриране на отдалечените потребители. С помощта на FileZilla Server можете да превърнете персоналния си компютър в малък, собствен интернет сървър. Така лесно ще споделяте файловете си с други хора по интернет.

Повече за FileZilla Server можете да научите от нашата статия FileZilla Server – настройка и работа с програмата.

Промени в FileZilla Server 1.7.2:

  • Fixed handling of the „processing“ order status when creating Let’s Encrypt certificates
  • Fixed an issue with sessions getting kicked if settings were applied

Официална страница
Изтегли: FileZilla Server 0.1.7.2 за Windows 64-bit (2.11 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало