Skip links

Galaxy Tab S9 Ultra се появи в бенчмарковете

Новото поколение гигантски таблет на Samsung се появи в бенчмарковете. Моделът с каталожен номер SM-X910 ще бъде пуснат под името Galaxy Tab S9 Ultra и според наличните данни ще запази огромния си екран, който е подобен на предшественика му, с диагонал от 14,6 инча.

В основата на устройството ще работи процесора Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, както във флагмана Galaxy S23. Тоест, няма да има проблеми с производителността: това ще бъде един от най-мощните Android таблети на пазара, което се потвърждава и тестовия образец с 8 GB оперативна памет.

Таблетът ще притежава батерия с капацитет 11 200 mAh и 45-ватово зарядно. Дисплеят изобразява картина в разделителна способност от 2960×1848 пиксела. Изтеклите данни потвърждава предишните слухове, че споменатият SoC се различава от обикновената версия Snapdragon 8 Gen 2 със своя овърклок до тактовата честота от 3,36 GHz. Освен това, таблетът ще получи 12 GB оперативна памет, ще работи с операционната система Android 13 и интерфейса One UI 5.1 или One UI 5.1.1.

Според предишни течове, Galaxy Tab S9 Ultra също ще бъде оборудван със защита срещу проникване на вода IP68. Устройството може да бъде представено на пазара в края на юли на събитието Galaxy Unpacked.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало