Skip links

Genesis Astat 700 G2 – ергономичен геймърски стол

Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase дизайн с 8 ребра
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг периферия Genesis пусна на пазара подобрена версия на своя ергономичен геймърски стол Astat 700. Новата модификация идва под наименованието Astat 700 G2 и добавя повече функционалности към популярния модел.

Genesis Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase дизайн с 8 ребра, който намалява натиска върху всяка част от гръбначния стълб. Тристепенната конфигурация на лумбалния сегмент е една от най-важните му характеристики.

Освен това потребителите могат да променят дълбочината на седалката, което се отразява в повишен комфорт за гърба и по-добра мускулна релаксация.

Новото кресло на Genesis е покрито с мрежест, дишащ материал PureFlowPLUS – това улеснява вентилацията и осигуря повишена издръжливост и оптимална еластичност. Столът е оборудван с меки 3D подлакътници и облегалка за глава, която може да се конфигурира в две равнини.

G2 e оборудван с меки 3D подлакътници и конфигурируема облегалка за глава
(снимка: Genesis)

Нещо повече, облегалката използва механизъм за бързо регулиране на ъгъла на наклон и неговото блокиране. Това прави Astat 700 G2 подходящ както за работа и забавление, така и за почивка след дълги часове пред екрана.

Столът е оборудван с газов амортисьор от клас 4 и разполага с петраменна основа с големи 60-милиметрови колела, покрити с CareGlide финиш, който предпазва пода от надраскване.

Производителят твърди, че в сравнение с модела Astat 700, вариантът G2 предлага подобрения на ключовите конструктивни елементи, което го прави по-издръжлив и удобен.

Genesis Astat 700 G2 е наличен на българския пазар на цена от около 650 лв. с ДДС.

source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало