Skip links

GitHub Desktop 3.2.6

GitHub Desktop е десктоп-приложение за работа с най-голямата онлайн-услуга за запис, съхраняване и поддръжка на IT-проекти. GitHub Desktop е локално приложение за работа с мрежата GitHub, често наричана „Социална мрежа за програмисти и разработчици“, в която потребителите могат както да качват свой сорс-код, така и да изтеглят и използват чужди решения на най-разнообразни програмни езици. Едно от най-ценните качества на GitHub е съвместната работа върху различен софтуер, при която написаният сорс-код се коментира, изследва и обсъжда от много потребители.

Новата програма GitHub Desktop заменя предишните клиенти за ОС Windows и Mac, като по този начин се избягва съгласуването на различните версии на клиента за двете операционни системи. GitHub Desktop опростява работата с работния поток на GitHub-мрежата и осигурява еднакъв интерфейс за двете платформи. GitHub Desktop предлага мощни функции като сливане на кода от локални и отдалечени хранилища, създаване на свои програмни проекти само чрез клиента, бързо започване на нов проект, съвместна работа върху софтуерни проекти. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в GitHub Desktop 3.2.6

Официална страница
Изтегли: GitHub Desktop 3.2.6 за Windows (132 МB)
Изтегли: GitHub Desktop 3.2.6 за Mac (123 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало