Skip links

Godeal24 с промоция в средата на годината: Office 2021 за $13,05 и Office 2021 за Mac за $28,29

Официалната цена на Microsoft Office 2021 Pro е $439,99. В разпродажбата Mid-year Sale на Godeal24 оригиналният Office 2021 Pro Plus струва само $24,25, което ви спестява до 90%. Ако трябва да го инсталирате за няколко компютъра или да го купите заедно с приятели, пакетът Office 2021 за 5 компютъра е най-добрата оферта и в този случай същият офис пакет можете да купите само за $13,05 на компютър. Може би се притеснявате от толкова ниската цена, но не се тревожете, тя е вярна при Godeal24! Трябва да изтеглите софтуера от официалния уебсайт на Microsoft и да използвате закупения продуктов ключ за активация на лиценза от Godeal24. След като активацията е успешна, можете да използвате пакета и не е необходимо да се притеснявате за начина на изтегляне на софтуера, това вече изобщо не е проблем. Godeal24 предлага евтини и оригинални продуктови ключове за различните офис пакети на Microsoft, които можете да използвате неопределено време, като получавате всички необходими актуализации. В крайна сметка ще се сдобиете с безопасен, оригинален софтуер, като икономиите ще достигнат до 90% от оригиналната цена. Godeal24 е дистрибутор на компютърен софтуер за глобалния пазар и гарантира, че всеки продаден продуктов ключ със съответния лиценз е оригинален и надежден! Дори ако има някакви проблеми по време на инсталирането и използването на избрания от вас софтуерен продукт Godeal24 осигурява 7/24 обслужване на клиентите и доживотно следпродажбено съдействие.

Ограничени във времето продажби: оригинален Microsoft Office 2021 само за $13,05

Понастоящем Windows 10 все още е най-популярната операционна система на пазара и е напълно възможно безплатно да преминете към Windows 11. Въпреки че магазинът на Microsoft вече не продава серията Windows 10, можете да закупите оригинален и евтин Windows 10 Pro от Godeal24 само за $7,25!

Продажби за ограничен период от време: оригинални Windows 10 и Windows 11 при изключително ниски цени:

Комплектите с продуктови ключове излизат много по-евтино

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office при използване на кода SGO50

Софтуерни инструменти при много приятни за потребителя цени

Как става плащането?

  • Отидете на страницата за плащане, продължете като гост или си направете акаунт, след което попълнете необходимата информация (Billing Information)

  • Сега трябва да изберете опцията CWALLETCO и да кликнете върху Continue

  • Проверете поръката и кликнете върху Place Order

  • В появилата се следваща страница кликнете върху Choose payment methods

  • Накрая можете да изберете да използвате PayPal, за да извършите плащането

С Godeal24 можете да спестите много време и пари с евтините продуктови ключове със съответните лицензи на Microsoft, за основния софтуер за информационна безопасност и други компютърни инструменти като IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и много други. Вземете операционна система Windows и MS Office на ненадмината цена. С Godeal24 можете да бъдете спокойни, че вашият софтуер е 100% сигурен и оригинален, подкрепен от доживотна гаранция за поддръжка и актуализация от Microsoft. Доживотната поддръжка означава, че тя продължава до приключването на технологичния живот на продукта. Пазаруването от Godeal24 е съвсем лесно и е като от всеки интернет магазин, а поръчаните продукти получавате директно в електронната си поща в рамките на няколко секунди след покупката. Освен това Godeal24 има рейтинг от 98% в TrustPilot и предлага експертна техническа поддръжка в режим 24/7. Можете да сте сигурни в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 гарантира, че предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

За контакти с Godeal24 можете да използвате електронния адрес [email protected].


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало