Skip links

High On Life получава ново DLC

Squanch Games, създатели на щурото научно-фантастично шутър приключение High on Life, което ви помага да си оправите, стреляйки с всякакви смехоторни, говорещи оръжия, обявиха първото допълнение към тяхната – High on Knife.

Самите Squanch Games изглежда не искат да разкриват много-много за това, което ще предложи High on Knife освен, че нещата ще станат леко страшнички.

„High on Knife си е все още супер смешно и щуро, но този път внасяме и нещо страховитичко. Не от типа на „Може никога повече да не заспя“ тип ужас, но определено от вида: „Сънищата ми ще са малко неспокойни известно време“, пише Майк Фридли, изпълнителен директор и директор на Squanch Games в новинарския портал на Xbox. Новината за High on Knife беше съобщена по време Xbox Games Showcase Extended. В допълнение беше представен и кратък тийзър, в който бяха представени и двете нови оръжия тук – едното с краткото име Харпър, а другото ще е пинбол пистолет с името B.A.L.L.

„Този тийзър представя плашещата страна на нашата комична игра. Важно е всяка подобна игра да си има също и плашеща част, за да разсее малко от цялата тази комедия. В идеалния случай получавате по един писък за всеки три засмивания, просто за да уравновесим емоционалното преживяване, но все още нагаждаме нещата, за да видим как ще се справим“, продължава Фридли. Той разкрива и повече информация за безспорния успех на High on Life. Тя се е превърнала в истински хит в абонаментната услуга на Xbox Game Pass, където е станала третия най-успешен старт на игра, най-успешната премиера на сингъл заглавие в Game Pass и най-добрата премиера в услугата за миналата година. Освен това, продажбите ѝ вече прехвърлят 7.5 милиона копия.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало