Skip links

Immunet Protect Free Cloud Antivirus 7.5.10.21498

От рождението на първия вирус до днес изминаха близо 25 години. Светът на компютрите вече четвърт век върви ръка за ръка с темата за безопасността, заразените файлове, троянските коне и много други подобни „интересни” неща. За толкова време в борбата с вирусите е измислено и направено немалко. Доста са реномираните компании, които са се заели да преборят всички компютърни зарази, но те не спират да се множат и да стават все по-трудно откриваеми, да нанасят все по-големи щети и да ни притесняват все повече. Днес са малко потребителите, които нямат инсталирана антивирусна програма на компютъра си.

Ако използвате често PC обаче, добре знаете, че скъпите „настолни” програми за чистене на вируси не винаги са най-доброто решение. Понякога човек няма достатъчно място или оперативни възможности да инсталира най-новата версия, няма време, или просто търси нещо на по-добра цена. Точно заради това в интернет действат онлайн антивирусите. Представител на антивирусните системи, работещ от разстояние, е Immunet Protect. Immunet Protect е изцяло cloud базиран антивирус.

Съвместим е с почти всички антивирусни програми. Отличава се с достъпен интерфейс, лекота на действие и възможност за работа съвместно с други антивирусни продукти. Лека антивирусна програма, която има нов подход към откриване на злонамерен код и защитаване на компютъра Ви от него. Програмата може работи заедно с основната Ви антивирусна програма, като по този начин участвате в световната общност за защита. Използват се Cloud Computing и колективното разузнаване, за да се засекат новите вируси бързо и ефективно. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Immunet Protect Free Cloud Antivirus 7.5.10.21498 (2.92 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало