Skip links

IsoBuster 5.2 Final

IsoBuster е програма, с която можете да възстановите файлове от повредени дискове. Тя поддържа почти всички image формати и може да извади от тях това, което все още се чете от диска. Изключително полезна е, когато имате филм на диск, който не се чете заради няколко повредени кадъра. Пропускането на кадрите не е фатално, като се има предвид че само в 1 секунда те са 25, а това ви възстановява филма. Същото важи и за повредени дискове, от които можете да спасите поне една голяма част, която иначе би била неизползваема.

IsoBuster е специализирана и лесна за работа програма за възстановяване на данни от CD и DVD дискове и отваряне и редакция на ISO файлове. Програмата поддържа всички CD и DVD формати и всички по-известни CD и DVD файлови системи.

IsoBuster може да се използва за четене и възстановяване на не четящи се файлове от CD/DVD-та чрез подобрена корекция на грешки или повторително четене. Създаване и редакция на image файлове, както и конвертиране на формати са също част от функциите на програмата. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в IsoBuster 5.2 Final

Официална страница
Изтегли: IsoBuster 5.2 Final за Windows 32-bit (7.77 MB)
Изтегли: IsoBuster 5.2 Final за Windows 64-bit (9.39 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало