Skip links

Излезе геймплей видео към Atlas Fallen

В края на миналата седмица Deck13 Interactive и Focus Home публикуваха страхотно геймплей видео към тяхната игра Atlas Fallen. Очаква се екпън-фентъзи ролевата игра да е един от хитовете в гейм пространството през тази година.

Играта ви среща с могъщи чудовища и причудливи приказни създания на фона на невероятни пейзажи и стилна музика. Вашият герой ще се изправи срещу самия бог на слънцето Телос и ужасяващите призрачни същества, които са част от неговия легион. Притежаващ могъща сила, благодарение на магическата ръкавица, вие преследвате през безбрежната пясъчна пустош своите врагове. На помощ ви идват специални способности, променящи формата си оръжия и възможността да летите свободно, а също така 151 камъка на естеството. Те ще ви помогнат да изградите бойната си техника и заучени комбинации по начина, по който вие желаете, помагайки ви да използвате слабите места на противника. „Продължавайте да подобрявате и експериментирате със синергиите и комбинациите, за да може да оцелеете в стилното бойно преживяване, каквото може да откриете в Atlas Fallen“, гласи част от анонса на играта.

Що се отнася до света на Atlas Fallen, то той ще е наистина голям. Според Deck13 завършването на всички мисии отнема около 25-30 часа, но това е без страничните мисии. Светът на играта ще е изпълнен със загадки от всякакъв тип. Така например може да намерите стара карта на съкровища и да искате да ги намерите. Но самата карта може да е нарочно разделена на намиращи се далеч едно от други парчета и търсенето им ще представлява само по себе си приключение. „Освен това, тук имате и реликви от стария свят, които ще може да бъдат активирани и някои от тях може да ви отведат по път, където да открие още тайни“, обясни за SegmentNext през март тази година Ян Клозе, директор на играта.

След две забавяния, Atlas Fallen излиза на десети август за конзоли и PC.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало