Skip links

Карго компания търси шофьори в American Truck Simulator

Играта на FIFA няма да накара някой футболен клуб да погледне към вас, но примери за старта на кариери след добро представяне във виртуалната среда на видеоигрите, не е нещо нечувано. Миналата година например футболният клуб „Бежания“ нае млад сърбин за анализатор след като той извел виртуалния „Бежания“ от Football Manager до висоти, каквито едва ли ще стигне в реалността. А сега чуваме и за друг подобен интересен пример.

Чешкото студио SCS Software са майстори на симулаторите с големи камиони. Правят го от края на 90-те и както American Truck Simulator, така и European Truck Simulator се радват на огромни признания и интерес. И то не само от страна на геймърите. В началото на този месец, карго компания – Schneider National – една от най-големите компании за логистика в САЩ, се свързали със SCS с необичайна молба. Те искали да намерят кандидат-шофьори за Schneider чрез игра на студиото. И така от този месец играещите American Truck Simulator започнали да виждат билбордове край виртуалните магистрали и пътища, призоваващи за кариерно развитие виртуалните тираджии.

„В качеството си на водеща логистична компании в САЩ, репутацията сериозността на Schneider National не подлежат на съмнение. Видяхме в това партньорство шанс да се впуснем в едно ново приключение и да проведем експеримент, който потенциално може да окаже положителен ефект и сме благодарни на Schneider National за тази възможност“, пишат SCS Software в блога си.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало