Skip links

LastPass 4.117.0

LastPass Password Manager е безплатна програма за управление на пароли, която прави сърфирането в Интернет по-лесно и по-сигурно. Предлага се и като добавка за Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera и Safari.

LastPass разполага с инструменти, които да ви помогнат да следвате най-добрите практики за сигурност с уникална и максимално силна парола за всеки профил. Програмата също така ви позволява лесно да създадете профил в LastPass и да импортирате съществуващи пароли.

LastPass също така поддържа генериране на пароли, споделяне на сайтове и вход в сайтове без да пишете всеки път паролата си. Паролите са защитени с главна парола и са криптирани локално, като се синхронизират автоматично с всеки друг браузър и компютър на който сте влезли с името и главната парола. Освен това LastPasss автоматично ще попълва всяка нужна информация за вас при различни регистрации. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в LastPass 4.117.0:

Официална страница
Изтегли: LastPass 4.117.0 за Windows (96.7 MB)
Изтегли: за други платформи и браузъри

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало