Skip links

LG пусна портативен 27-инчов телевизор в удароустойчив куфар

Компанията LG анонсира StanbyME Go 27LX5 – портативен телевизор, вграден в куфар за пътуване. Устройството е оборудвано с 27-инчов 1080p сензорен панел, 20W високоговорители и вътрешна батерия, която осигурява до 3 часа работа с едно зареждане.

LG StanbyME Go може да се накланя и завърта на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка, а височината може да се регулира в рамките на 18 сантиметра. Потребителите могат да избират пейзажна или портретна ориентация или да го използват в десктоп режим. Има вградена поддръжка на Dolby Vision. Телевизорът се предлага с набор от 20-ватови високоговорители, които се адаптират към ъгъла на наклон и поддържат Dolby Atmos.

Устройството работи на базата на платформата LG webOS, която се използва в смарт-телевизорите на компанията, и позволява предаване на съдържание от iOS или Android-смартфоните чрез AirPlay и споделяне на екрана. Предвиден е и HDMI порт за кабелна връзка. Функцията за гласово разпознаване ви позволява да управлявате вашия телевизор със свободни ръце, което улеснява извършването на задачи като смяна на канали или търсене на съдържание. LG StanbyME Go е оборудван с батерия, позволяваща до три часа работа без презареждане. Куфърът също така съхранява дистанционното управление и захранващия кабел.

Куфарът на телевизора не е толкова прост. Компанията твърди, че е преминал през 11 теста за издръжливост на Министерството на отбраната на САЩ, за да гарантира, че е устойчив на умерен натиск, високи и ниски температури, прах, вибрации, корозия, удари и изпускания.

LG StanbyME Go ще се предлага на цена от около $885 и ще стане достъпен за закупуване от 7 юли чрез онлайн магазините на LG и оторизираните дистрибутори.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало