Skip links

Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.114

Malicious Software Removal Tool е програма, която трябва да премахне от компютъра ви най-опасните зарази (като Blaster, Sasser и MyDoom). Това не е пълноценна антивирусна, а по-скоро помощен инструмент за премахване на вече познатите червеи.

Microsoft Malicious Software Removal Tool проверява системата ви и премахва специфични и най – разпространени инфекции. Работата с програмата е изключително лесна, защото реално не настройвате нищо, а просто стартирате сканиращият процес и виждате какви вредни програми са откри на компютъра ви.

Този инструмент ще ви помогне да премахнете злонамерения код от заразените системи. Тъй като компютрите могат да работят нормално дори и когато са заразени, Microsoft ви съветва да използвате този инструмент дори и когато компютърът ви работи нормално.

За да сте напълно спокойни, Microsoft съветва да използвате и допълнителен, редовно обновяващ се антивирусен софтуер, който да ви предпази от другите вредители, които продукта на Microsoft не може да открие. Съчетани заедно двата продукта изграждат една солидна и надеждна защита.

Microsoft Malicious Software Removal Tool се обновява всеки втори вторник на месеца и е налична и чрез автоматичния ъпдейт на Windows. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.114 за Windows 32-bit (50.3 MB)
Изтегли: Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.114 за Windows 64-bit (51.6 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало