Skip links

Microsoft OneDrive 23.107.0521.0001

Microsoft OneDrive е облачната услуга на Microsoft, която конкурира Dropbox и компания. Разликата е, че постепенно Microsoft интегрира OneDrive и с останалите си продукти. Така може лесно да запаметявате документи от Word например директно в OneDrive и те да са достъпни от всяко устройство.

Услугата е безплатна и изисква единствено Microsoft акаунт. След това трябва да отворите страницата на OneDrive и да я активирате. Ще получите приложение за вашата операционна система, което трябва да инсталирате на компютъра. В последствие може да инсталирате приложения и на мобилните си устройства, но файловете ви ще са достъпни и чрез уеб браузър.

След като пуснете приложението, трябва да изберете папките, които да се синхронизират със сървъра. Всеки път, когато поставите файл в тях, той автоматично ще се качва. Може да персонализирате и другите настройки според желанията си.

Безплатният акаунт получава 5GB пространство, като има и платени услуги с до 100GB капацитет.

С Microsoft OneDrive разполагате с достъп до всичко и отвсякъде с вашия OneDrive: Вашите снимки, документи и други важни файлове са достъпни за вас от вашия телефон, таблет, PC или Mac. Накратко, вашите файлове и информация не са ограничени до отделен компютър или устройство. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Microsoft OneDrive 23.107.0521.0001 (58.3 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало