Skip links

Microsoft ще направи Teams 2.0 клиент по подразбиране в Windows още тази година

По-рано тази година Microsoft обяви новата версия на приложението Teams, която ще осигури по-добра производителност и по-ниска консумация на системни ресурси. Днес стана известно, че клиентът Teams 2.0 ще замени стандартната версия на приложението в Windows по-късно тази година.

В момента Teams 2.0 е в състояние на бета-версия, в която липсват някои от функциите, присъстващи в арсенала на класическия клиент Teams. Въпреки това, Teams 2.0 ще бъде подобрен по-късно тази година, след което ще замени настолното приложение в Windows. Освен това, разработчиците ще пуснат бета-версията на Teams 2.0 за macOS и уеб-версия на приложението. За това разказа в един от тематичните подкасти Анупам Патнайк (Anupam Pattnaik), който е водещ специалист в Microsoft по продуктите Teams 2.0.

Днес класическата версия на Teams се използва по подразбиране, защото в новия Teams липсват някои функции, които се поддържат в класическия вариант. …По-късно тази календарна година ще направим новия клиент Teams по подразбиране. Това ще се случи, когато отдадем приоритет на функциите и сме уверени, че потребителите могат да мигрират към новия Teams“ – каза г-н Патнайк, споменавайки предстоящото пускане на бета-версията на клиента Teams 2.0 за macOS, VDI и уеб.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало