Skip links

NEXT BASKET: Вашата платформа за бърз и безпроблемен старт в онлайн търговията

Представяме ви NEXT BASKET – иновативната платформа, която предоставя ключови решения за онлайн търговия. Тази платформа е перфектната отправна точка както за съществуващи бизнеси с физически обекти или производствени бази, които искат да се присъединят към дигиталния свят, така и за нови предприемачи, които залагат на онлайн средата от самото начало.

NEXT BASKET е универсално решение, което подпомага двата типа бизнеси по уникален начин. За тези, които имат физически магазини, платформата осигурява гладка интеграция с онлайн пространството, докато за новите предприемачи осигурява всичко необходимо от старта – от създаване на фирма, разработване на бранд и лого, до формулиране на стратегии за дигитален маркетинг и продажби.

NEXT BASKET е гъвкава и се адаптира към нуждите на всяка фирма. Партньорите (бизнес потребителите на онлайн магазините) могат да изберат дали да управляват своя онлайн магазин самостоятелно, или да поверят цялостното си дигитално и търговско развитие на експертите на NEXT BASKET.

Благодарение на NEXT BASKET, влизането в света на електронната търговия става бързо и лесно. Платформата е подходяща както за утвърдени брандове, така и за стартъпи с ограничени ресурси. Със своята универсалност и ефективност, NEXT BASKET премахва бариерите и отваря вратите към успешен онлайн бизнес.

Посрещнете своя онлайн магазин за по-малко от 72 часа

Благодарение на най-съвременните софтуерни решения и голямо разнообразие от дизайн теми, NEXT BASKET ви предоставя възможността да изградите и пуснете в експлоатация своя онлайн магазин само за 72 работни часа. Всичко, което се изисква от вас, е да имате подготвен продуктов каталог с фотографии и описания на продуктите, както и да разполагате с необходимата правна документация за сайта. Ако нямате тези материали, няма проблем – NEXT BASKET ви предлага богат избор от над 125 платени и безплатни услуги, за да ви помогне през целия процес на дигитализация.

Персонализиран асистент и консултации от висок клас за вашия бизнес

Онлайн търговията се характеризира с бързи и непрекъснати промени. За да останете конкурентоспособни, изисква се сериозно инвестиране на време и усилия. NEXT BASKET ви предоставя решение – персонален асистент, готов да ви подпомогне в решаването на организационни, технически и стратегически въпроси, свързани с вашия онлайн магазин. Освен това, нашият екип от специалисти е на разположение за професионални консултации относно продуктова и ценова политика, счетоводство, пазарно позициониране и изграждане на бранд. Така не само получавате достъп до иновативна технология, но и до знанията, необходими за максимизиране на вашите приходи.

125 услуги, подпомагащи устойчивото развитие на вашия бизнес

NEXT BASKET не е просто още една платформа – това е революционен подход в света на електронната търговия. Комбинирайки онлайн магазин с интегрирана ERP система и складов софтуер, както и с богат набор от услуги за е-бизнеса, платформата ви позволява да създадете т.нар. „бизнес без служители“. Това е модел, при който можете динамично да определяте своите нужди и да разчитате на подходящия екип за тяхното удовлетворение.

NEXT BASKET включва екосистема от над 125 платени и безплатни услуги:

  • Маркетинг и реклама в социалните мрежи
  • Професионална SEO оптимизация
  • Фотозаснемане и описание на продукти
  • Създаване и поддръжка на бизнес блог
  • Правни и счетоводни услуги
  • Дизайнерски услуги
  • Програмиране на допълнителни функционалности и др.

В резултат на това, предприемачите могат да разширят своя бизнес без да имат нуждата от голям екип, големи инвестиции или специализирани технически умения. Това е възможно, тъй като NEXT BASKET предлага цялостно решение, което събира всички елементи на е-търговията на едно място.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало