Настоящите правила за ползване на уеб сайта, собственост на ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД важат за всеки един посетител.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ НА ДИГИТАЛНА АГЕНЦИЯ EXSEN.EU

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтa EXSEN.EU, са собственост на ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Копирането, използването и възпроизвежданото на информация от сайтa EXSEN.EU , без знание и съгласие от ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД , е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава  общите условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД . Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти – info@exsen.eu или по един от следните начини: 

Приложение № 1 – Форма за оттегляне на съгласие за целите на обработка

Приложение № 2 – Искане „да бъда забравен“ – за изтриване на личните данни, свързани с мен

Приложение № 3 – Искане за преносимост на лични данни

Приложение № 4 – Искане за коригиране на данни

 

ФИРМЕНИ ДАННИ

Дигитална агенция EXSEN е специализира в изработката на уеб сайтове и онлайн магазини, интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами, изграждане на кампании и др.

ЕКСЕН ДИДЖИТАЛ ЕООД е със седалище по регистрация град Варна, ж.к Владислав Варненчик 216, вх6, ап 173

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Отидете на страницата с политиката ни за защита на личните данни.