Skip links

Old Spice ще освежава Преслав „Аethelthryth“ Иванов по време на епичен стрийм в Twitch на 4 юни в 18 часа

Тази неделя геймърите в Twitch ще станат свидетели на епично събитие. Един от най-известните български стриймъри Преслав „Аethelthryth“ Иванов ще използва специалното „устройство“, създадено от Old Spice, за да измерва колко  нужда от освежаване имат героите във видео игрите, докато играеш с тях.

По време на гейм сесията The Smellmeter ще отчита миризмата на героите в игрите, които Аethelthryth ще играе.  В тях ще има изобилие от мъжки дейности като риболов, рязане на дърва, яздене на кон и др. Стриймърът Преслав ще ухае приятно, благодарение на продуктовата линия Captain на Оld Spice, а The Smellmeter, който е във формата на нос, висок 35 см, ще посочва кога има нужда от освежаване на положението.

Зрителите на стрийма в неделя също ще бъдат ангажирани. Колкото повече от тях се включват във видеото, толкова повече индикатора на The Smellmeter ще става все по-пълен и по-пълен. Всеки път, когато той достигне до предела си или е близо до напълване, около стриймъра ще бъде разпръскван продукт Old Spice за възвръщане на свежестта.

Устройството е създадено иронично в духа на забавния хумор, който бранда използва, а игрите няма да са избрани случайно и ще изпитат възможностите The Smellmeter до краен предел.

Стриймърът Aethelthryth е един от най-забавните и популярни български звезди в Twitch и YouTube, където стартира своя канал още докато е на 15 години. С повече от 70 милиона гледания и близо 200 хиляди последователи, Преслав Иванов има достатъчно опит, за да издържи на 4 часовия маратон в неделя, където компания ще му прави The Smellmeter, който ще изчислява кога героите има нужда от освежаване, докато играят и ще прави това с продукти от линията Captain на Оld Spice.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало