Skip links

Още един ексклузив за PlayStation ще направи премиерата си за PC

Чудесна новина пристигна тази седмица за всички пораснали и непораснали деца от Insomniac Games и PlayStation. Двете студиа обявиха, че Ratchet and Clank: Rift Apart ще излезе и за персонални компютри, след като това се случи за конзолата на Sony. Играта излезе като ексклузив за PlayStation преди две години. Новината за появата на играта за PC съобщи Джулиан Хайбрегтс от Nixxes Software, които са създатели на порта на играта за персонални компютри.

Windows версията на Ratchet and Clank: Rift Apart идва с пълна поддръжка на технологията за трасиране на лъчите, която освен в предаване на отраженията ще покаже достойнствата си и при отразяване на сенките за още по-автентично преживяване. Осигурява се поддръжката на широкоекранни монитори и резолюции, като 21:9, 32:9 до 48:9, като както синематиките, така и геймплея е оптимизиран за широкоекранни инсталации с до три монитора.

Осигурява се също пълна поддръжка на технологии, като NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS, NVIDIA Reflex и тази за подобряване на качеството на картината NVIDIA DLAA, както и технологията на Insomniac Temporal Injection. Разбира се, че е доставена пълна поддръжка на мишка и клавиатура с възможност за промяна на контролите, Dualshock и други контролери.

Ratchet and Clank: Rift Apart излиза в Steam и Epic Games Store на 26-ти юли.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало