Skip links

Първата възможност да изпробвате Mortal Kombat 1 ще се появи следващата седмица при стрес-тестовете

Преди пускането на горещо очакваната файтинг игра Mortal Kombat 1 от Warner Bros. Games и NetherRealm Studios все още има оставащи три месеца, но с нужното ниво на късмет можете да изпробвате силата си в играта още следващата седмица.

Според Warner Bros. Games, от 23 юни (15:00 GMT) до 26 юни (15:00 GMT) на PS5, Xbox Series X и S ще се проведе онлайн стрес-тест на Mortal Kombat 1, в който обикновените потребители могат да вземат участие.

Тестовете се провеждат с цел умишлено натоварване на онлайн-инфраструктурата на Warner Bros. Games с NetherRealm Studios и идентифицирането на потенциалните проблеми преди представянето на септемврийската версия на Mortal Kombat 1.

За да се присъедини към теста, потребителят ще се нуждае от акаунт в Warner Bros. Games Account и малко късмет: участниците ще бъдат избирани на случаен принцип измежду тези, които са кандидатствали.

Играчи в Северна Америка, Латинска Америка, Бразилия и Европа ще могат да участват в тестовете. Поканите (под формата на цифров код) ще започнат да се изпращат на късметлиите малко преди началото на изпитанията, на 21 юни.

Квалифицираните потребители ще могат да изпробват онлайн-мултиплейъра (формат “един в един“), както и единичния режим на “Класически кули“. По време на тестовете няма да има кросплей поддръжка.

Mortal Kombat 1 се очаква да излезе на 19 септември за PC (Steam, EGS), PS5, Xbox Series X и S и Nintendo Switch. През август ще се проведе бета-тестването за тези, които са поръчали предварително играта.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало