Skip links

Password Manager XP 4.0.824

Password Manager XP ви помага да подредите и съхраните паролите си в каталог с отделни бази данни. Всяка база данни има парола за достъп и е кодирана с разнообразни алгоритми (Blowfish, 3DES, Rijndael, TEA, Cast128, RC4, Serpent и Twofish).

Имате ужасно много акаунти по различни сайтове, пощи и т.н. и всеки един е с различна парола ? Не си правете труда да запомните всички, защото няма да можете, а и не е нужно. С Password Manager XP лесно ще запазите всичките си пароли на едно място, като е нужно само една единствена парола да запомните, а именно за целият ви списък с пароли. Колко удобно. Има възможност да генерирате нови пароли като има различни алгоритъми в самата програма.

Password Manager XP има възможност да се ползва от различни потребители, като всеки има различна парола и ниво на достъп. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Password Manager XP 4.0.824

Официална страница
Изтегли: Password Manager XP 4.0.824 (3.25 MB)
Изтегли: Password Manager XP Professional 4.0.824 (3.68 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало