Skip links

PeStudio 9.52

PeStudio е безплатен софтуер, който служи за анализ на вашите приложения. С него можете да разглеждате информация за 32-битови и 64-битови програми без да ги стартирате. Поддържаните формати за анализ са *.EXE, *.DLL, *.CPL, OCX, *.AX и *.SYS.

PeStudio е безплатен инструмент, който може да се използва за извършване на статичен анализ на всяко Windows приложение и разкрива не само сурови данни, но също така и Trust показатели.

Изпълнимите файлове, анализирани посредством PeStudio никога не се стартират.
Поради тази причина, може да анализирате подозрителни приложения с PeStudio без риск!

В зависимост от това как се стартира PeStudio има графичен потребителски интерфейс (GUI) или потребителски интерфейс на базата на символи (CUI), което е особено полезно, когато се извършва ориентиран разбор при партиден режим на изпълнимите файлове.

PeStudio е източник на различни видове информация относно дадена програма – всички ресурси, който ползва програмата; всички функции, които притежава програмата; всички функции, които са експортирани от програмата; всички функции, които са ненужни и са експортирани/импортирани от програмата; дали механизмът за изпълнение на данни се използва и др.

PeStudio е полезно приложение най-вече за софтуерни разработчици. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PeStudio 9.52:

. Add footprints view
. Extend strings detection
. Extend resources detection
. Fix bugs

Официална страница
Изтегли: PeStudio 9.52 (1.08 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало