Skip links

Категория: Уеб сайтове

Нашата компания има удоволствието да сподели проекта, който изработихме за Болница Витоша в град София. Разработихме уеб сайт, който включва страниците за дейностите на болницата, чзв, екип, блог секция, контакти на български и английски език, като това позволи на посетителите да се информират за дейностите и услугите на болницата.

Освен това, оптимизирахме сайта за търсачки, като направихме необходимите настройки, за да се уверим, че сайтът ще бъде по-добре класифициран в търсачките и ще бъде по-лесно намерен от потенциалните клиенти.

Допълнително, регистрирахме екипа на болницата в платформата Superdoc, което позволява на потребителите да намерят болницата и лекарите, които работят там.

Резултатът е, че Болница Витоша сега има модерен и информативен уеб сайт, който позволява на посетителите да се запознаят с дейностите на болницата, да намерят лекари и да се свържат с тях. В крайна сметка, проектът е доказателство за нашата способност да създаваме уеб сайтове, които отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало