Skip links

Категория: Онлайн магазини

С удоволствие представяме нашата разработка – онлайн магазин за видеонаблюдение, изграден на базата на популярните платформи WordPress и WooCommerce. Нашата основна цел е да предоставим на клиентите надеждно и лесно за използване решение за пазаруване на видеонаблюдение, съчетано с висококачествен уеб дизайн, който е изцяло резпонзивен и се приспособява към различни устройства и екрани.

Един от ключовите аспекти на нашия проект е внимателното внедряване на On-Page SEO (оптимизация на уеб страниците), което помага за подобряване на видимостта и рангирането на сайта в търсачките като Google. Извършили сме широк кръг от оптимизации, включително оптимизация на метатегове, ключови думи, структуриране на URL адреси, вътрешни връзки и други фактори, които допринасят за по-доброто позициониране на сайта в резултатите от търсенето.

Освен това, за да увеличим посещаемостта и продажбите на магазина, сме изградили и управляваме рекламни кампании в Google. Нашите експерти по цифров маркетинг създадоха стратегии за реклама, които са насочени към подходящата целева аудитория и максимизират потенциала за конверсии. Посредством използването на различни рекламни формати и инструменти, ние се стремим да гарантираме, че вашите продукти за видеонаблюдение са представени на широката публика и достигат до правилните потребители.

Важна част от нашата работа е и анализът на рекламните кампании в Google. Посредством систематичния мониторинг и използването на аналитични инструменти, ние проследяваме ефективността на рекламните кампании, измерваме ключови показатели за успех и адаптираме стратегията си, за да постигнем най-добрите възвращаеми резултати от вложенията ви.

 

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало