Skip links

Категория: Уеб сайтове

Проектът включваше създаване на уеб сайт за имоти Цоневи, който е напълно респонзивен, красив и функционален. Ние интегрирахме система за имоти, която позволява на клиентите да попълняват информацията за имотите си във форма на таблица, като същевременно имат възможност да качват снимки и характеристики. Освен това, създадохме контактна форма, която свързва потенциалните купувачи с брокера на имота, както и форма за запазване на час за огледи.

За да подобрим достъпността на имотите, създадохме интеграция за импортиране на имотите в сайтове за имоти като imot.bg, olx.bg, alo.bg и други. Освен това, създадохме модерна галерия, която показва снимки и основната информация за имотите. Това помага на клиентите да намерят бързо и лесно имота, който търсят.

Ние също така оптимизирахме сайта в търсачките, така че да може да бъде по-лесно намерен от потенциални клиенти, които търсят имоти в Стара Загора и околните райони. В крайна сметка, проектът имаше за цел да направи търсенето на имоти по-лесно и удобно за клиентите на имоти Цоневи.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало