Skip links

Категория: Уеб сайтове

Проектът, който изработихме, е уеб сайт за инвестиционни новини на Invest News. Ние създадохме 100% респонзивен уеб дизайн, който е лесен за навигация и достъпен от всякакви устройства, като смартфони, таблети и настолни компютри. Нашият екип от дизайнери и разработчици се стремеше да създаде един модерен и интуитивен интерфейс, който да предостави на потребителите удобство и функционалност.

В рамките на проекта, ние интегрирахме уеб сайта с различни социални мрежи, като Facebook, Twitter и LinkedIn, за да се осигури допълнително присъствие в онлайн пространството и да се улесни споделянето на новините сред потребителите. Ние изработихме също така сео оптимизация, която увеличава видимостта на уеб сайта в търсачките, като гарантира по-високи позиции в резултатите на търсене.

Invest News предоставя информация и анализи за новини от финансовите пазари, инвестиционни теми и други релевантни теми, свързани с икономиката и финансите. Той е предназначен за инвеститори, финансови експерти и всички, които желаят да бъдат в крак с актуалните събития от света на финансите.

Тяхната цел е да предоставят на потребителите най-актуалната информация за финансовите пазари и да ги уведомяват за всякакви промени и новости, които може да се отразят върху техните инвестиции. Invest News има за цел да бъде първия източник на новини за всички, които искат да бъдат в крак с развитието на финансовите пазари.

Като част от проекта, ние изградихме и интегрирахме панел за управление на съдържанието, който позволява на редакторите на сайта да качват новини, снимки и видео материали.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало