Skip links

Категория: Уеб сайтове & Оналйн магазини

JS Aesthetics е дермо-естетична клиника, която предлага широк спектър от услуги за грижа за кожата и красота. За да осигурим максимален комфорт и удобство на нашите потребители, създадохме 100% респонзивен уеб дизайн, който да отговаря на техните нужди и предпочитания.

Освен уеб дизайна, разработихме и сео оптимизация, която да позволи на клиниката да се появява по-високо в резултатите от търсенето в гугъл. Създадохме рекламни кампании във социалните мрежи, Google и Easy Ads, за да привличаме повече потребители към сайта и услугите на клиниката.

В допълнение към това, ние създавахме и поддържахме самите страници като създавахме красиви изображения и визуално привлекателни дизайни, които да подчертаят професионализма и качеството на услугите, предлагани от клиниката.

Нашата цел беше да предложим на потребителите на JS Aesthetics удобен начин да намерят информация за услугите, които предлагаме, и да запазят час за посещение в клиниката. С усилията на нашия екип, успяхме да създадем един функционален, елегантен и лесен за използване уеб сайт, който да задоволи нуждите на нашите клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало