Skip links

Категория: Онлайн магазини

Ние от екипа на Exsen имаме удоволствието да Ви представим един от последните ни проекти – онлайн магазин за мебели “Лени стил”.

Нашата мисия беше да създадем уеб сайт, който да предостави на клиентите възможността да разглеждат и закупуват мебели, без да напускат уютното си домове.

За да постигнем това, ние изградихме изцяло нов уеб дизайн, който беше напълно респонзивен и се адаптира към всички устройства. Дизайнът беше основан на меки и приятни цветове, които да допълват естетиката на мебелите.

След това, ние проектирахме и интегрирахме едно от най-важните неща за онлайн магазина – каталог на продуктите. В него са включени всички налични мебели в Leni Style, които са подредени по категории и са лесно достъпни за клиентите. Всякеки продукт има подробно описание написани от професионалните ни копирайтъри, снимки и цена.

Освен каталога на продуктите, ние създадохме и функционална търсачка, който позволява на клиентите да търсят конкретни мебели по име или по ключова дума.

Интегрирахме и множество плащания, включително и карти, за да улесним процеса на плащане на клиентите.

Накрая, ние изградихме и SEO оптимизация на уеб сайта, за да гарантираме, че нашите мебели в “Лени стил” ще бъдат видими за потенциални клиенти в търсачките.

Ние от екипа на дигитална агенция Exsen сме горди да кажем, че успяхме да създадем уеб сайт за мебели, който се адаптира към нуждите на нашите клиенти и им предлага удобен начин за закупуване на мебели в този уникален стил.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало