Skip links

Категория: Брандинг

Нашата фирма успешно изпълни поръчката на клиента за изработка на логото на уеб сайта hezora.bg. По-специално, клиентът искаше да бъдат включени два листа върху кръг с буквата H в средата. Използвахме нашето креативно въображение и професионални умения, за да създадем уникално лого, което да отразява духа на фирмата и да бъде разпознаваемо за клиентите й.

Като цяло, за да изготвим това лого, започнахме с търсене на вдъхновение и проучване на различни изображения на листа, кръга и буквата H. След това обединихме тези елементи, за да създадем лого, което е елегантно, просто и лесно запомнящо се. Добавихме нашето творческо докосване върху логото, за да гарантираме, че това, което предлагаме, е уникално и неизползвано до този момент.

В крайна сметка, нашият клиент остана изключително доволен от резултата и успехът на проекта беше отразен в развитието на тяхната онлайн присъствие и увеличаването на клиентската база. Ние сме горди, че имахме възможността да помогнем на клиента ни да постигне своята цел и да създадем едно прекрасно и уникално лого за него.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало