Skip links

Категория: Уеб сайтове

Нашата компания успешно реализира проект, който включва създаването на респонсивен уеб сайт за новини на WordPress. За да максимизираме печалбата от сайта, ние интегрирахме Google Adsense, която ни позволи да отдаваме рекламна площ на сайта за генериране на приходи.

Помогнахме на клиента ни да създаде страници и групи във Facebook, които бяха насочени към потенциалните му читатели. Това му позволи да генерира по-голям интерес към сайта и да увеличи броя на посетителите си.

Ние оптимизирахме страниците и категориите на сайта, за да бъде класиран в началните места в търсачките, като това доведе до значително повишаване на генерираните трафик и броя на посетителите. Към декември 2022г., сайтът генерира около 300$ месечно от отдаване на рекламна площ във Google Adsense.

Общо взето, успехът на проекта е доказателство за ефективността на нашата работа и способността ни да създаваме уеб сайтове, които не само са привлекателни за потребителите, но и могат да генерират значителен приход за нашите клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало