Skip links

Категория: Онлайн магазини

Ние с удоволствие бихме желали да ви представим нашият проект, който включва създаването на 100% адаптивен уеб дизайн и изграждането на онлайн магазин за слънчеви и диоптрични очила на оптичния бранд “Optic World”. Този проект е резултат от нашата постоянна стремежност да предоставяме качествени и иновативни решения в областта на уеб дизайна и електронната търговия.

Започнахме със създаването на модерен и привлекателен дизайн, който е напълно адаптивен към различни устройства и размери на екраните. Независимо дали потребителят достъпва магазина чрез компютър, таблет или мобилен телефон, той ще има оптимално преживяване и лесен достъп до продуктите на “Optic World”.

Основната цел на проекта беше да създадем потребителски приятелски интерфейс, който да предоставя на потребителите лесна навигация и достъп до разнообразието от слънчеви и диоптрични очила, предлагани от “Optic World”. Създадохме интуитивна структура на магазина, която позволява на потребителите бързо и лесно да откриват желаните продукти и да ги филтрират според своите предпочитания.

За да осигурим пълна функционалност на магазина, интегрирахме различни куриерски услуги, които позволяват на потребителите да избират оптималния начин на доставка на своите поръчки. Освен това, добавихме различни начини за плащане, включително карти, електронни портфейли и банков превод, за да улесним процеса на плащане за клиентите.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало