Skip links

Категория: Уеб сайтове

Ние създадохме красив, изчистен и напълно респонзивен уеб дизайн за Rada Health and Wellness, който е напълно насочен към здравословното хранене, фитнеса и доброто самочувствие. Сайтът има пълноценен блог, който предоставя информация за здравословно хранене, съвети за фитнес, упражнения за домашна тренировка и други полезни съвети за живот с по-добро качество.

Включихме информация за всички програми и услуги, предоставяни от Rada Health and Wellness, включително индивидуално консултиране, програми за отслабване, здравни програми за стимулиране на имунната система, и много други. Създадохме промоционални кампании и специални оферти за клиентите на Rada Health and Wellness, които могат да се видят на сайта.

Интегрирахме социалните мрежи на Rada Health and Wellness в сайта, за да позволим на клиентите да следят и да споделят всички новини и събития на компанията. Добавихме форма за контакт, която да улесни клиентите да се свържат с нас и да запишат консултация с Rada Health and Wellness. Сайтът е изцяло сео оптимизиран и рекламните кампании, които изградихме, го помогнаха да получи много посетители.

Целта на сайта на Rada Health and Wellness е да помогне на клиентите да постигнат по-здравословен и активен начин на живот, като им предоставя информация, подкрепа и мотивация. Ние вярваме, че нашият дизайн и уеб сайт са важен фактор за постигането на тази цел.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало