Skip links

Категория: Уеб сайтове

Нашата компания има удоволствието да представи проекта, който изработихме за Салон за красота Импулс. Ние създадохме красив, напълно респонзивен уеб дизайн, който представя услугите, които предлагат салоните на Импулс.

Създали сме раздел за услугите, където са описани подробно всички услуги, които предлага салонът, както и галерия със снимки на клиенти, за да могат посетителите да се запознаят с качеството на услугите.

Освен това, включихме раздел за контакти, където потребителите могат да намерят адреса на салона, телефон за контакт, електронна поща и интегрирахме Messenger, за да позволим на клиентите да се свържат директно със салона през Facebook Messenger.

Нашата цел беше да създадем уеб сайт, който представя услугите на салона по красив и елегантен начин и да осигурим лесен начин за връзка между потребителите и салона.

Резултатът е, че уеб сайтът на Импулс представя салона за красота на професионален начин, предоставя информация за услугите, които предлага, и осигурява лесен начин за контакт. Този проект е доказателство за нашата способност да създаваме красиви, функционални уеб сайтове, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало