Skip links

Категория: Уеб сайтове

Имаме удоволствието да споделим за проекта, който изработихме за салоните за красота Salon Su. Разработихме уеб сайт, който включва услугите, предлагани от салоните, информация за контакти и ваучери за тях.

Освен това, интегрирахме Messenger, който позволява на посетителите да се свържат директно със салоните и да задават въпроси или да правят запитвания за услугите.

Уеб сайтът е създаден да представи салоните за красота Salon Su на професионално ниво и да улесни на потенциалните клиенти да намерят информацията, която търсят. Той е разработен с акцент върху удобството и простотата в навигацията, което прави намирането на желаната информация много лесно.

Резултатът е, че Salon Su има сега модерен и информативен уеб сайт, който позволява на посетителите да се запознаят с услугите, които предлагат салоните, да намерят контактна информация и да се свържат директно с тях. В крайна сметка, проектът е доказателство за нашата способност да създаваме уеб сайтове, които отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало