Skip links

Публикуваха безплатно демо към Lies of P

Ако вече сте превъртели няколко пъти Bloodborne и Elden Ring, то знайте, че може да пробвате нещо доста сходно и в същото време различно, напълно безплатно.

Neowiz бяха гости на Summer Game Fest 2023, където обявиха датата на излизане на тяхната игра Lies of P, представиха ново видео към нея и обявиха, че вече е достъпно за сваляне безплатно демо към играта (в Steam, за Xbox One и Xbox Series X|S, PS4 и PS5) .

Освен това, корейското студио обяви, че предварителните поръчки за Lies of P вече са открити. Те ви носят различни костюми и маски, както и ранен достъп за игра. Физическото копие на играта пък идва в специална кутия с илюстрована книга в нея, която разкрива повече от света на играта в своите 92 страници. Демото от своя страна предоставя достъп до първите две глави в играта и включва срещи с няколко боса, запознаване с основните персонажи и историята, както и някои от зоните. Създателите на играта обещават, че то включва часове геймплей, макар че не дават уточнения в това отношение.

Вдъхновена от историята на Пинокио, Lies of P е една мрачна и злокобна версия на прочутия роман на Карло Колоди. Описвана като „Souls-подобна игра“, Lies of P ви изпраща към Belle Epoque епохата и град с името Крат. Някога великолепен и кипящ от живот, днес Крат се е превърнал в неузнаваем кошмар, по улиците на който бродят обезумели механични кукли, а във въздуха витае духа на чумата. Вие влизате в ролята на П, който си проправя път в тази извънредно опасна и враждебна среда, в търсене на Джепето и опит да осъществите мечтата си и да се превърнете в човек. Играта ще предложи множество интересни оръжия, врагове и причудливи герои, както и любопитни механики, като например тази, при която колкото повече лъжете, толкова повече сее превръщате в човек.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало