Skip links

Публикувани са прес-рендерите на Samsung Galaxy Z Fold 5 — ще се сгъва почти без празнина

В края на юли е планирано следващото мероприятие Samsung Galaxy Unpacked, където се очаква официалният анонс на петото поколение сгъваеми смартфони. Към момента може да се каже нещо и за модела Samsung Galaxy Z Fold 5 – рендери на устройството бяха публикувани от ресурса MySmartPrice. Благодарение на обновения дизайн на пантите, смартфонът ще може да се сгъне почти без празнина.

Според непотвърдени данни, дизайнът от типа “водна капка“ ще помогне в борбата с появата на бръчки върху гъвкавия екран, когато е разгънат, а самият смартфон ще може да се сгъва почти без празнина, като същевременно запазва същия запас от здравина, както при своя предшественик. Като цяло, съдейки по изображенията, устройството от новото поколение се различава малко от миналогодишния Galaxy Z Fold 4, но може да се отбележи, че LED-светкавицата е мигрирала от блока на камерата към основното пространство на задния панел.

Дадени са и предполагаемите спецификации на Samsung Galaxy Z Fold 5. Размерите и разделителните способности на дисплея почти не са се променили през последните няколко години: външен 6,2-инчов Full HD+ и вътрешен 7,6-инчов QHD+. Използваният процесор е Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 като във фамилията Galaxy S23, ще се използва и 4400 mAh батерия с бързо кабелно (45 W) и безжично (25 W) зареждане. Камерният блок включва основен (50 MP), ултраширокоъгълен (12 MP) и телефото-обектив (10 MP). Предните камери (12 MP) са налични на външния и вътрешния дисплей.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало